Afdeling Online

Binnen Afdeling Online zorg ik ervoor dat iedereen lekker kan werken, met andere woorden: Financieel Management en HR. Hiernaast mag ik mij bezig houden met innovatie, ofwel het opzetten van nieuwe projecten binnen ons bedrijf. Zo werken we heel hard aan een interne opleiding (wij leiden onze collega’s zelf op), een externe online marketing opleiding en het opzetten van een nieuwe tak binnen ons bedrijf: Afdeling Cultuur. Mijn achtergrond ligt in de culturele sector, vandaar dat wij binnen Afdeling Online meer dan 20% van onze tijd besteden aan culturele klanten. En dat willen we in de toekomst graag uitbreiden.

Afdeling Online verenigt het werken voor de commerciële én culturele sector. Wij zien het namelijk als onze missie om het beste te halen uit deze twee werelden. Want waar het in de profit sector vaak gaat om grote budgetten en geavanceerde campagnes, is er in de non-profit sector vaak weinig tijd, geld en kennis van online marketing. Andersom hebben culturele organisaties vaak prachtige en inspirerende content om mee te werken, iets waar grote bedrijven nog van kunnen leren.

Toen Afdeling Online in 2012 ontstond, was dat vanuit een samenwerking tussen Sanne en Jaap Schepers. De met een commercieel portfolio, de ander als cultuurwetenschapper. Al die tijd groeide het aantal klanten van Afdeling Online, maar ook de wens om de online marketing van culturele organisaties te professionaliseren. Kunst en cultuur zijn wat ons betreft onmisbaar voor een inspirerend leven. Maar zo veel mogelijk mensen laten deelnemen aan kunst en cultuur: daar ligt - zeker qua online marketing - nog een grote uitdaging. Dat zien we iedere dag weer in onze werkpraktijk. En laten wij daar nu juist nét goed in zijn!

Organisatie: Afdeling Online

2 actuele advertenties

Je volgt niemand

Geen evaluaties