Informatie over Dagstage.nl

Over

Welkom bij Dagstage.nl. We brengen mensen en organisaties die een dagstage vragen/aanbieden met elkaar in contact. Nieuwsgierig? Lees hoe het werkt.

Dagstage is een initiatief van internetondernemers Marco Derksen   en Stephan Fellinger.

Marco Derksen is adviseur digitale transformatie, oprichter en partner van Marketingfacts en strategisch adviesbureau Upstream. Marco adviseert en inspireert op het gebied van de digitale transformatie en leiderschap bij digitale transformatie. De laatste jaren is Marco steeds meer betrokken bij post-initieel onderwijs en leven lang leren van professionals in het bijzonder.

Stephan Fellinger is spreker op het gebied van talent en innovatie. Hij werd gekozen tot de eerste "Online Mediaman van het jaar".   Als oprichter van Stichting SpinAwards ontwikkelde hij Shake, een innovatief talentprogramma met een mix van jonge digitale talenten en ervaren krachten. Ook is hij mede-oprichter van Team Sherpa, dat met onconventionele interventies (o.a. business games om je strategie te stresstesten, maar ook dagstages) organisaties helpt op hun pad van A naar B.